Vanja600 (1)
Vanja Miajlović osnovne i master studije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sertifikovani je trener životnih veština, integrativno-psihodinamske orijentacije. Sa željom da razvija intelektualne potencijale koji joj omogućavaju primenu posebnih metoda i tehnika u obrazovanju i radu, stalno se usavršava u oblasti (samo)motivisanja, art-terapije i kreativnog učenja.

Doktor za karijeru,
Vanja Miajlović.

logo-dr-za-karijeruJovana600
Jovana Ničić, Biznis trener
Savet za uspešno prodavanje sopstvenih veština možete potražiti kod biznis trenera. Počev od pravilno napisane biografije, primamljivog motivacionog pisma, sve do  uspešnih poslovnih razgovora.
miroslav600
Miroslav Gajić, Stručni savetnik
Menadžer za pravna pitanja i ljudske resurse će Vam pružiti pravne savete u vezi Vaše karijere i uspešnog napredovanja. Otkriće Vam na koje sve stvari bi trebalo obratiti pažnju kad se radi o poslu. 
person-9
Marijana Šehović, Karijerni savetnik
Marijana Šehović se bavi i konsultacijama iz oblasti stručnog usmeravanja, razvoja karijere i unapređivanja zapošljivosti korisnika usluga Doktora za karijeru.

person-12
Igor Iličković, Stručni saradnik
Pravnik sa položenim pravosudnim ispitom sa iskustvom rada u advokaturi i privredi, pružiće pravne savete i odgovore na pitanja vezana za radno-pravne odnose i pokretanje sopstvenog posla.
person-17
Nikolina Nešić, Regruter
Nikolina Nešić se regrutacijom bavi već dve godine. Smatra da su ljudski resursi i proces regrutacije značajni za svaku organizaciju jer pravi sklop ljudi doprinosi i ostvarenju ciljeva organizacije.